Cart 0

Algemene verkoopsvoorwaarden

Plaatsing en betaling van een bestelling

Het plaatsen van een bestelling op de website geldt als uitdrukkelijke aanvaarding van deze verkoopsvoorwaarden.Het plaatsen van een bestelling houdt een betalingsverplichting in.

Betaling dient de levering vooraf te gaan.

Wij bieden u volgende betalingsmogelijkheden aan: Bankcontact/Mister Cash, iDEAL, cash on delivery of overschrijving (op aanvraag)

Bezorgkosten, leveringsvoorwaarden en termijnen

Leveringsgebied: België, Nederland en Frankrijk

Bezorgingskosten en leveringstermijnen:

Thuisbezorgen door Bpost (in België): €5 bezorgkosten, gemiddelde leveringstermijn 4 tot 5 werkdagen.

Thuisbezorgen in andere landen: €10 bezorgkosten, gemiddelde leverstermijn 5 tot 10 dagen

Bestelling afhalen in de winkel (local pickup): Gratis tijdens de openingsuren van de winkel

Wijziging van een bestelling:

Indien u na het plaatsen van uw bestelling toch nog een wijziging wenst aan te brengen gelieve dan zo snel mogelijk met ons contact op te nemen op +32 484 733016 of info@thebridgebmx.com.

De wijziging wordt pas doorgevoerd indien deze na dit contact bevestigd werd.

Fouten in prijs, beschikbaarheid of omschrijving van het product

Fouten maken is menselijk en kan ook ons overkomen. We doen ons uiterste best om er voor te zorgen dat alle info omtrent prijzen, beschikbaarheid en producten zo accuraat mogelijk is. thebridgebmx.com is niet verplicht zich te houden aan fout getypte prijzen of andere foute informatie.

Omruilen en terugbetaling

Thebridgebmx.com aanvaardt elk product voor omruiling binnen de 30 dagen dat bij ons isaangekocht, ongebruikt is en in de originele verpakking zit. U kan omruilen voor een product met dezelfde waarde of u kan vragen dat wij u het aankoopbedrag terugbetalen.Verzendingskosten die gepaard gaan met het terugsturen van het product betaalt thebridgebmx.com niet terug. Elk geval van omruiling of terugbetaling behandelen we individueel. Neem hiervoor contact met ons op via +32 484 733016 of info@thebridgebmx.com.

Een betaling die gebeurd is voor een besteld product dat niet meer leverbaar blijkt te zijn betaalt thebridhebmx.com uiteraard zo spoedig mogelijk terug.

Garantie

De fabrikant verzorgt steeds de garantie op zijn producten. Indien een product onder garantie valt neemt de klant hiervoor contact op met de fabrikant. Wij helpen u graag om in contact te komen met de fabrikant in kwestie.

Bescherming van persoonsgegevens

Nominatieve informatie: in het kader van verkoop op afstand is het verzamelen van nominatieve informatie noodzakelijk voor de afhandeling, de levering van de bestellingen en het aanmaken van de facturen. Deze informatie is strikt vertrouwelijk en alleen bestemd voor The Bridge BMX.

De persoonlijke gegevens die u tijdens het bestelproces invoert voor administratieve doeleinden, worden gebruikt voor het opvolgen van uw bestellingen en om uw vragen en informatieverzoeken te beantwoorden. Uw gegevens zullen ook worden gebruikt om u advertenties toe te sturen die betrekking hebben op onze producten en diensten. Ze zullen niet aan derden worden overgebracht voor marketing doeleinden, tenzij mits uw uitdrukkelijke toestemming.​

De gebruiker heeft het recht de hem betreffende gegevens te bekijken, te wijzigen, te verbeteren en te verwijderen.

Om gebruik te maken van dit recht kan de gebruiker contact opnemen met The Bridge BMX op het volgende adres: Bagattenstraat 759000 Gent, België of info@thebridgebmx.com

Cookies: De gebruiker wordt erop gewezen dat The Bridge BMX gebruik maakt van cookies voor